Landscape For Horses

Kers op de taart voor Glenn Geerts

 

Na de World Cup wedstrijd in London waar Glenn Geerts tot drie keer toe een topprestatie neerzette, kreeg hij het goede nieuws dat Landscape For Horses zich achter Glenn en zijn team zal zetten. Naast sponsors Voeders Lannoo en Woodyfence zal nu LFH het team ook versterken.

 

Glenn en bedrijfleiders Koen Aerts en Cis Van der Linden hebben al langer een goede band met elkaar. “Sam, de broer van Cis, gaat al jaren mee op wedstrijd en van het één kwam het ander,” verteld Glenn.
Zowel LFH als Geerts zijn nog jong en willen vooruit. “We kijken in dezelde richting. Bij ons beiden zijn teamspirit en kwaliteit belangrijk,” aldus Cis, “en bovendien willen we allebei de beste zijn in wat we doen!”

 

Glenn: “De hulp van LFH is meer dan welkom met het nieuwe outdoorseizoen voor de deur, bovendien kunnen deze vakmensen mij begeleiden met de ontwikkeling en afwerking van mijn nieuw complex.”

 

29 en 30 december, tijdens de wereldbekerwedstrijd mennen in Mechelen, zal Glenn voor het eerst onder de LFH-vlag rijden.

 


Landscape For Horses, waar landschapsarchitectuur en paardensport samenkomen.
“We ontwerpen en denken mee met een paardenminnend hart.”