Woodyfence: nieuwe sponsor !

Woodyfence: nieuwe sponsor !

Vandaag hebben Woodyfence en Team Glenn Geerts de handen in elkaar geslagen. Woodyfence zal al zeker de komende 3 jaar Glenn en zijn team steunen door middel van sponsoring.
 

Glenn leerde het bedrijf, met zaakvoerder Anthony en vader Johan Devriendt, kennen toen hij de renovatie begon van zijn stal. "Al snel bleek dit de geknipte firma te zijn om mee samen te werken, ze weten van aanpakken en willen mee vooruit", aldus Glenn. Nadat Glenn een grote bestelling omheiningen voor de weides deed, besloot Woodyfence al een hindernis te bouwen, voor een optimale training voor Glenn en de menners die trainen bij hem. Maar nu krijgt deze samenwerking dus nog een vervolg voor minstens de komende 3 jaar.

 

Naast deze sponsoring blijft uiteraard ook de samenwerking met Voeders Lannoo verder bestaan, op wie Team Geerts al enkele jaren kan rekenen voor kwaliteitsvol paardenvoeder en professionele begeleiding omtrent de gezondheid van de paarden.

 

 

Wie is WOODYFENCE?

 

DV-Sales bvba - Woodyfence


Een uiterst kwalitatief en uniek gamma houten omheiningen en poorten.
Wij zorgen ervoor dat uw tuinen en weides worden afgescheiden op een zeer stijlvolle manier, zonder afbraak te doen aan het landschap.
Daarnaast kan u vanaf nu ook op ons beroep doen voor uw pistes, stallenbouw en stalinrichting.

 

www.woodyfence.com