Paarden

Scampolo 49

Scampolo 49
Roepnaam: Scamp
°2002, Larix x Bravour (ruin, KWPN)

Scamp is het vast rechtsvoor paard in alle proeven, een echte allrounder en is de leider van het vierspan. Hij heeft een moeilijk en koppig karakter, maar laat je nooit in de steek. Scampolo stond vroeger in het vierspan bij Exell Boyd en kwam zo via Koos de Ronde bij Glenn terecht.

Zeron

Zeron
Roepnaam: Zeron
°2004, Nando x Droomwals (ruin, KWPN)

Sinds augustus 2015 is Zeron lid van het team. Hij werd aangekocht bij vierspanmenner Herman ter Harmsel. Zeron is zowel vooraan als achteraan inzetbaar in het vierspan, dit ervaren paard werd dus snel een vaste waarde in het span. Hoewel hij iets donkerder is van kleur, vormt deze zweetvos toch een prima duo met Scamp.

De Solist

De Solist
Roepnaam: Danny
°2008, Wervelwind (ruin, KWPN)

Danny kwam samen met Dash terecht bij stal Geerts via Henk van der wiel. Hij is: braaf, eerlijk, rustig, gemakkelijk, maar ook oersterk en een soepele beweger. Danny brengt niet alleen rust maar ook power in het span. Hij veroverde snel een vaste plaats voor de drie proeven als achterpaard in het team.

Dash

Dash
​Roepnaam: Dash
°2008, Nando (ruin, KWPN)

​Dash, die samen met Danny naar Oostmalle kwam via van der Wiel, is een chique tuiger die momenteel rechtsachter staat in het vierspan voor de dressuur en de vaardigheid. Hij is soms wat 'spooky' maar doet in de ring steeds wat van hem gevraagd wordt. Dash zijn volle broer, Splash, is ook actief in de vierspansport voor de USA.

Erdball

Erdball
Roepnaam: Bali
°2009, Unieko x Jonker (ruin, KWPN)

Erdball werd als 2-jarige kampioen bij de hengsten in Ermelo en behaalde de tweede bezichtiging op de hengstenkeuring. In 2013 werd hij aangekocht bij Stal Ardesch.
Bali is de jongste van de stal, maar volgens Glenn het paard met het meeste potentieel. Zijn uitzonderlijke manier van lopen en zijn atletische lichaam typeren hem. Bali is sinds 2015 enkele keren mee op wedstrijd geweest, tijdens het EK in Aken liep hij zelfs de drie proeven. Momenteel is hij reserve, maar er wacht hem nog een mooie toekomst in het A-span!

Birckhouse Billie

Birckhouse Billie
Roepnaam: Billie
°2006, Onbekend (ruin, KWPN)

Billie kwam begin 2018 via Koos de Ronde vanuit de USA naar de stallen in Oostmalle. Billie is misschien de fijnste van het team, maar het is een echte leeuw in de marathon. Bovendien loopt hij soms ook voorop in de dressuur. Snel, sterk, een allrounder. Welkom in het team Billie!