Paarden

Scampolo 49

Scampolo 49
Roepnaam: Scamp
°2002, Larix x Bravour (ruin, KWPN)

Scamp is het vast rechtsvoor paard in alle proeven, een echte allrounder en is de leider van het vierspan. Hij heeft een moeilijk en koppig karakter, maar laat je nooit in de steek. Scampolo stond vroeger in het vierspan bij Exell Boyd en kwam zo via Koos de Ronde bij Glenn terecht.

Zeron

Zeron
Roepnaam: Zeron
°2004, Nando x Droomwals (ruin, KWPN)

Sinds augustus 2015 is Zeron lid van het team. Hij werd aangekocht bij vierspanmenner Herman ter Harmsel. Zeron is zowel vooraan als achteraan inzetbaar in het vierspan, dit ervaren paard werd dus snel een vaste waarde in het span. Hoewel hij iets donkerder is van kleur, vormt deze zweetvos toch een prima duo met Scamp.

De Solist

De Solist
Roepnaam: Danny
°2008, Wervelwind (ruin, KWPN)

Danny kwam samen met Dash terecht bij stal Geerts via Henk van der wiel. Hij is: braaf, eerlijk, rustig, gemakkelijk, maar ook oersterk en een soepele beweger. Danny brengt niet alleen rust maar ook power in het span. Hij veroverde snel een vaste plaats voor de drie proeven als achterpaard in het team.

Dash

Dash
​Roepnaam: Dash
°2008, Nando (ruin, KWPN)

​Dash, die samen met Danny naar Oostmalle kwam via van der Wiel, is een chique tuiger die momenteel rechtsachter staat in het vierspan voor de dressuur en de vaardigheid. Hij is soms wat 'spooky' maar doet in de ring steeds wat van hem gevraagd wordt. Dash zijn volle broer, Splash, is ook actief in de vierspansport voor de USA.

Watapatja

Watapatja
Roepnaam: Patja
°2003, Saffraan x Cambridge Cole (ruin, KWPN)

Watapatja staat zowel vooraan als achteraan in het span. Hij was, bij zijn vorige eigenaar, een eventingpaard, wat uitzonderlijk is voor een Tuigpaard. Patja werd als 4-jarige beleerd in de koets, maar sindsdien werd hij alleen nog maar onder het zadel gereden. In de winter van 2012 werd Patja aangekocht. Hij nam het koetswerk zo weer op en kon het volgende seizoen meteen mee op wedstrijd. Watapatja is zowel inzetbaar voor indoors als outdoors.

Ozora Rangos

Ozora Rangos
Roepnaam: Rangos
°2002, Ozora II Aramisz x Oroshaza Hadfi (ruin, Hongaars warmbloed)

Rangos is een achterpaard, in- en outdoor inzetbaar. Op dit paard kan je blindelings vertrouwen. Rangos was samen met Zenno een tweespan van de Hongaarse menner, Zoltan Nyùl. Zoltan stelde de paarden voor tijdens een wedstrijd in Riesenbeck. Glenn en zijn team waren meteen overtuigd dat deze paarden een meerwaarde zouden zijn voor het span. En zo verhuisden de paarden naar België.

Erdball

Erdball
Roepnaam: Bali
°2009, Unieko x Jonker (ruin, KWPN)

Erdball werd als 2-jarige kampioen bij de hengsten in Ermelo en behaalde de tweede bezichtiging op de hengstenkeuring. In 2013 werd hij, samen met Di Luca, aangekocht bij Stal Ardesch.
Bali is de jongste van de stal, maar volgens Glenn het paard met het meeste potentieel. Zijn uitzonderlijke manier van lopen en zijn atletische lichaam typeren hem. Bali is sinds 2015 enkele keren mee op wedstrijd geweest, tijdens het EK in Aken liep hij zelfs de drie proeven. Momenteel is hij het 5e paard van het outdoorteam, maar er wacht hem nog een mooie toekomst in het A-span!

Red

Red
Roepnaam: Red
°1998, Fabricius (ruin, KWPN)

Red is de oudste van de stal, maar dat weerhoudt hem er niet van om goed te presteren. Het is een paard met veel ervaring. Red stond o.a. in het span van Exell, van der Wiel, Moser, Schneiders en Capstick. En sinds 2014 is hij dus een teamlid van Glenn. Red is een allrounder, je kan altijd op hem rekenen.