Sponsors

Voeders Lannoo

 

Voeders Lannoo is verheugd deze samenwerking te kunnen aangaan met de Belgische troef in het 4-span mennen en tevens het aanstormende talent in deze discipline op wereldvlak.
Lieven Lannoo: “Voor ons als uitsluitend paardenvoederproducent, is het een waar genoegen te kunnen meewerken aan de sportcarrière van een toptalent in de hippische sector zoals Glenn Geerts! We zullen Glenn dan ook op elke mogelijke manier bijstaan met onze kennis over dit belangrijke element in het management van een sportpaard. Opvolging, analyses en ondersteuning zijn van essentieel belang om deze atleten in perfecte conditie aan de start te brengen. Iedereen heeft zijn specialisatie. Deze van Glenn is de marathon. Wij zijn blij onze specialisatie met hem te kunnen delen,…”
Glenn Geerts: “Het geeft ons vooral veel vertrouwen dat we in dit segment van onze sport kunnen terugvallen op professionals die dagelijks met niets anders bezig zijn. De rantsoenen worden individueel op regelmatige basis bekeken naargelang de intensiteit van het werk van de paarden, hun temperament en de kwaliteit van het ruwvoeder,… Op deze manier laten we zo weinig mogelijk aan het toeval over. Tevens is Voeders Lannoo met deze samenwerking niet aan zijn proefstuk toe. De firma werkt reeds succesvol samen met wereldkampioen van Kentucky Philippe Lejeune, Karin Donckers, Lara De Liedekerke, Pieter Devos, de familie Philippaerts, Bernard Fonck, Ann Poels,… Allemaal wereldtoppers!

 


Green Horse Projects

 

Een geschikte partner voor uw hippisch project?
Het ontwerpen en realiseren van paardgerelateerde projecten, dat is ‘Green Horse Projects’. Ontstaan op de zandgronden van de noorderkempen maar uitgebreid naar de rest van België en zelfs buiten de landsgrenzen bieden wij onze diensten aan.
Vertrekkende vanuit de liefde voor de paardensport hebben wij besloten klanten bij te staan in hun proces naar een praktische maar vooral ook een esthetische buitenruimte, geheel ontworpen voor hun favoriete viervoeter.
Of het nu gaat om de integratie van de paarden voor een hobbyruiter of de volledige inrichting van een beroepsmatige stoeterij, wij blijven steeds streven naar functionele esthetiek.