Sponsors

Sponsors

Voeders Lannoo

 

Voeders Lannoo is verheugd deze samenwerking te kunnen aangaan met de Belgische troef in het 4-span mennen en tevens het aanstormende talent in deze discipline op wereldvlak.
Lieven Lannoo: “Voor ons als uitsluitend paardenvoederproducent, is het een waar genoegen te kunnen meewerken aan de sportcarrière van een toptalent in de hippische sector zoals Glenn Geerts! We zullen Glenn dan ook op elke mogelijke manier bijstaan met onze kennis over dit belangrijke element in het management van een sportpaard. Opvolging, analyses en ondersteuning zijn van essentieel belang om deze atleten in perfecte conditie aan de start te brengen. Iedereen heeft zijn specialisatie. Deze van Glenn is de marathon. Wij zijn blij onze specialisatie met hem te kunnen delen,…”
Glenn Geerts: “Het geeft ons vooral veel vertrouwen dat we in dit segment van onze sport kunnen terugvallen op professionals die dagelijks met niets anders bezig zijn. De rantsoenen worden individueel op regelmatige basis bekeken naargelang de intensiteit van het werk van de paarden, hun temperament en de kwaliteit van het ruwvoeder,… Op deze manier laten we zo weinig mogelijk aan het toeval over. Tevens is Voeders Lannoo met deze samenwerking niet aan zijn proefstuk toe. De firma werkt reeds succesvol samen met wereldkampioen van Kentucky Philippe Lejeune, Karin Donckers, Lara De Liedekerke, Pieter Devos, de familie Philippaerts, Bernard Fonck, Ann Poels,… Allemaal wereldtoppers in hun discipline.”


www.lannoo-martens.com

 

Woodyfence

 

Woodyfence en Team Glenn Geerts hebben de handen in elkaar geslagen. Woodyfence zal al zeker de komende 3 jaar Glenn en zijn team steunen door middel van sponsoring.
Glenn leerde het bedrijf, met zaakvoerder Anthony en vader Johan Devriendt, kennen toen hij de renovatie begon van zijn stal. "Al snel bleek dit de geknipte firma te zijn om mee samen te werken, ze weten van aanpakken en willen mee vooruit", aldus Glenn. Nadat Glenn een grote bestelling omheiningen voor de weides deed, besloot Woodyfence al een hindernis te bouwen, voor een optimale training voor Glenn en de menners die trainen bij hem. Maar nu krijgt deze samenwerking dus nog een vervolg voor minstens de komende 3 jaar.
"Een uiterst kwalitatief en uniek gamma houten omheiningen en poorten.
Wij zorgen ervoor dat uw tuinen en weides worden afgescheiden op een zeer stijlvolle manier, zonder afbraak te doen aan het landschap.
Daarnaast kan u vanaf nu ook op ons beroep doen voor uw pistes, stallenbouw en stalinrichting."
www.woodyfence.com